Los nuevos estudios de Ciencia y Tecnología de los alimentos (Rexistro nro. 2004725)
[ vista simple ]
| 000 -CABECEIRA | |
|---|---|
| Campo de control de longitud fija | 00480nam a2200145 i 4500 |
| INFORMACIÓN XERAL | |
| Códigos de información de lonxitude fixa | 960326s1994 sp g spa |
| ISBN | |
| ISBN | 8478421254 |
| CDU | |
| CDU | 37.048 |
| MENCIÓN DE TÍTULO | |
| Título | Los nuevos estudios de Ciencia y Tecnología de los alimentos |
| PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
| Lugar de publicación | Madrid |
| Editorial | :Consejo de Universidades ; Fundación Universidad-Empresa |
| Data de publicación | ,1994 |
| DESCRICIÓN FÍSICA | |
| Extensión | 215 p |
| Dimensións | ;24 cm |
| MENCIÓN DE SERIE | |
| Mención de serie | Monografías profesionales |
| Número de volume | ;11 |
| REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
| -- | 2 |
| Retirado | Perdido | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da sinatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Número de volume | Tipo de ítem de Koha | Nota pública |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| IES Concepción Arenal | IES Concepción Arenal | Departamento | 1996-03-26 | Fondos Biblioteca | 37.04 | nue | 37.04 nue | CED060000018168 | 2025-11-14 | 1 | Prestable | Departamento de Orientación |